Kyllingefrikasse- 4 personer

4 hele kyllingeben
4 store løg
8 gulerødder
250 gram ærter
2 porre
2 hønsebouillonterninger
Salt & peber
Maizena

Først skal kyllingestykkerne koges møre i vand, der er tilsat løg og hønsebouillonen. Benene tages derefter op, og lad suppe og løg koge i ca 10 minutter. Tag løgene op af suppen og smid dem ud. Hæld så suppen over i en tæt si, så den er helt klar.

Skær gulerødderne og porrerne i skiver, og kog dem møre i en passende mængde af suppen.
Fjern så alt fedt og skind fra kyllingebenene, og skær dem i mindre stykker.
Bland kyllinge stykkerne sammen med de færdigkogte gulerødder og tilsæt ærterne. Kog det hele op igen, og jævn frikasséen med Maizena.

En nem og hurtig slankeret, som smager godt



Skrevet af:
Slanke kategori:
slanke madopskrifter hovedret, Sunde opskrift forretter
Skriv din mening!
Skriv en kommentar, ellertrackback fra dit eget website
RSS:
Se evt. svar gennem RSS 2.0 feed.
slanketip

Har du lavet denne slankemad? Skriv her, hvad du syntes!